Wegens onderhoud worden nog niet alle product afbeeldingen getoond. Excuses voor het ongemak.×
Bel 0612797867 of e-mail ons op info@kwekerijonline.nl, wij helpen u graag verder.

Bomen

Bomen zijn heel goed toe te passen in elke tuinvorm. Wanneer u nou een kleine of grote tuin heeft, een boom is een echte toevoeging. De boom zorgt niet alleen voor diepte en hoogte, maar is ook nog eens een mooi aangezicht. Een echte eyecatcher, waarbij u bij Kwekerij Online uit meerdere varianten bomen kunt kiezen. Kwekerij Online biedt een ruime keuze aan fruitbomen, leibomen, bolbomen, dakbomen en sierbomen aan. Een boom kopen op maat doet u dan ook bij Kwekerij Online.

Veel bomen zijn onderhoudsvriendelijk

Een boom in uw tuin zorgt niet alleen voor de nodige opvulling, maar is veelal ook onderhoudsvriendelijk. Veel bomen hoeven namelijk geen snoeibeurt te hebben en zijn daardoor zeer geschikt voor een onderhoudsarme tuin. Mocht deze toch te groot worden, dan kunt u er alsnog voor kiezen om deze te laten snoeien of zelfs te laten kappen. Bij het bomen kopen is het dan ook altijd verstandig om te kijken wat voor soort boom u wilt hebben en of deze past in uw tuin.

Stamomtrek in verhouding tot stamhoogte

Onze bomen worden verkocht per stamomtrek. U geeft aan welke stamomtrek u wenst. Hoe groter de stamomtrek, hoe hoger de stamhoogte en ouder de boom. Zo is een boom met stamomtrek van 10-12 cm, ongeveer 3 meter hoog. In onderstaande tabel kunt u exact zien hoe welke stamhoogte bij een bepaalde stamomtrek hoort. Met uitzondering van de fruitbomen, kan deze grafiek bij alle bomen toegepast worden.

Stamomtrek versus Stamhoogte

Fruitbomen geven kleur aan uw tuin

Wanneer u van vers fruit houdt dan zijn fruitbomen zeer geschikt voor uw tuin. U kunt dan niet alleen genieten van het smaakvolle verse fruit, maar ook geeft het kleurenpallet vaak extra cachet. Houd u van wat meer stijl in uw tuin, dan zijn sierbomen een goede keuze. Heeft u graag een afscheiding in uw tuin, dan zijn de leibomen de perfecte oplossing.

Snel en eenvoudig bomen kopen bij Kwekerij Online

Bij Kwekerij Online vind u dan ook diverse soorten en maten bomen, die opvulling aan uw tuin kunnen geven. Of het nu gaat om fruitbomen, leibomen, bolbomen, dakbomen of sierbomen, de geschikte boom voor uw tuin kunt u snel en eenvoudig online bestellen. U kunt ervoor kiezen om de gewenste boom zelf op te halen of deze laten te bezorgen. Kwekerij Online zorgt voor een snelle afhandeling en uitstekende service. Zo kunt u niet alleen bomen kopen van hoge kwaliteit, maar wordt er ook nog een snelle en uitstekende service geboden. Een boom kopen doe je dan ook bij Kwekerij Online. Voor meer informatie of mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Inplantservice

Kwekerij Online heeft goede connecties met hoveniers. U kunt via ons tegen een voordelige prijs uw bomen laten inplanten. Vraag via de contact pagina een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.