Wegens onderhoud worden nog niet alle product afbeeldingen getoond. Excuses voor het ongemak.×
Bel 0612797867 of e-mail ons op info@kwekerijonline.nl, wij helpen u graag verder.

Sierbomen & overige bomen

Er bestaan veel soorten bomen. Voor een mooie boom in de tuin is een sierboom een mooie toevoeging. Sierbomen vallen op in hun omgeving en zijn echte eyecatchers. Ze brengen meer diepte in de tuin en zijn mooi om naar te kijken.

Onderhoudsvriendelijk

Bomen zijn over het algemeen onderhoudsvriendelijk en vormen een mooie opvulling voor de tuin. Wanneer u een onderhoudsarme tuin wilt creëren, is het zeker een optie om sierbomen te kopen. Afhankelijk van de grootte, is er voor bijna iedere locatie een mooie sierboom te vinden.

De meeste bomen zijn in verschillende afmetingen beschikbaar. Hierdoor vindt u altijd de sierboom die het beste bij uw tuin past. Een sierboom met kleinere afmetingen doet het goed in de achtertuin of voortuin van uw woning. Grotere maten bomen worden ook vaak gebruikt als beplanting langs een weg of in een park. Door meerdere bomen van dezelfde soort op een rij te plaatsen wordt een mooi en verzorgd beeld gecreëerd.

Veel keuze bij Kwekerij Online

In onze webshop hebben wij een groot aantal sierbomen te koop. Het aanbod varieert van grote bomen tot een kleinere sierboom voor in uw tuin. Sierbomen zijn te koop in verschillende prijsklassen. De prijs is voor een groot deel afhankelijk van de hoogte en stamomvang van de bomen. Een grotere boom is duurder dan een klein exemplaar.

Eenvoudig online sierbomen bestellen

Sierbomen kopen kan eenvoudig online. Bij elke boomsoort zijn verschillende afbeeldingen te vinden, zodat u een duidelijk beeld krijgt en gemakkelijk online uw keuze kunt maken. Bij het selecteren van de gewenste hoogte en stamomtrek van de boom ziet u direct wat de eventuele meerprijs is voor de gewenste maat. Dit maakt de aankoop van uw sierbomen eenvoudig en overzichtelijk.

Als u sierbomen gaat kopen in onze webshop, kunt u deze meteen online betalen. De bomen worden voor een klein bedrag bij u thuis afgeleverd. De boom afhalen in onze kwekerij is echter ook mogelijk. U krijgt de beste service voor een scherpe prijs. De sierbomen zijn van hoge kwaliteit en groeien in onze eigen kwekerij, waar ze goed verzorgd worden voor het beste resultaat.

Sierbomen op stam

Veel van onze sierbomen zijn geënt op een onderstam. Dit kan op verschillende hoogtes. De stamhoogte van de sierbomen op stam blijft altijd hetzelfde, alleen wordt de stam dikker.

Inplantservice

Het is ook mogelijk om de sierbomen door ons in te laten planten tegen een voordelige meerprijs. Op deze manier kunt u zonder gedoe snel van uw bomen genieten. Voor meer informatie of een offerte kunt u contact met ons opnemen.