Wegens onderhoud worden nog niet alle product afbeeldingen getoond. Excuses voor het ongemak.×
Bel 0612797867 of e-mail ons op info@kwekerijonline.nl, wij helpen u graag verder.

Sierbomen

Kwekerij Online is dé sierbomenspecialist met een groot assortiment sierbomen op stam. Sierbomen in de tuin zijn echte eyecatchers, brengen privacy en diepte in uw tuin en zijn bovendien zeer mooi om naar te kijken. Ongeacht de grootte van uw voor- of achtertuin: bij Kwekerij Online vindt u altijd de perfecte sierbomen van de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs. Alle sierbomen kweken en onderhouden we onder de beste omstandigheden in onze eigen kwekerij, waardoor u bent verzekerd van een sterke en gezonde sierboom. Bekijk hieronder ons complete aanbod sierbomen en start met het bouwen van uw ideale voor- en achtertuin.

Onze sierbomen soorten

Sierbomen kopen

Sierbomen kopen doet u snel en eenvoudig online via onze webshop. Bij elk type sierboom vindt u verschillende afbeeldingen, zodat u een duidelijk beeld krijgt en gemakkelijk online uw keuze maakt. Bij het selecteren van de gewenste hoogte en stamomtrek van de boom ziet u direct wat de eventuele meerprijs is voor de gewenste maat. Dit maakt sierbomen kopen bij Kwekerij Online eenvoudig en overzichtelijk.

De mooiste sierbomen tegen de scherpste prijzen

Bij Kwekerij Online bent u verzekerd van de beste service tegen de scherpste prijs en profiteert u van minimale verzendkosten. De boom afhalen in onze kwekerij is uiteraard ook mogelijk. De sierboompjes zijn van hoge kwaliteit en groeien in onze eigen kwekerij, waar onze specialisten ze optimaal verzorgen voor het beste resultaat.

Sierboom prijzen

In onze webshop hebben we een groot aantal sierbomen te koop. Het aanbod varieert van grote bomen tot een kleinere sierboompjes voor in uw tuin. Sierbomen zijn te koop in verschillende prijsklassen. De prijs is voor een groot deel afhankelijk van de hoogte en stamomvang van de sierbomen. Een grotere boom is duurder dan een klein exemplaar.

Inplantservice: sierbomen planten

Het is ook mogelijk om de sierbomen door ons te laten planten tegen een voordelige meerprijs. Op deze manier geniet u snel en zonder zorgen van uw nieuwe sierbomen in uw voor- of achtertuin. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neemt u contact met ons op via onderstaande knoppen.

06 - 127 978 67 info@kwekerijonline.nl

Sierbomen op stam

Sierbomen op stam zijn bomen die we hebben geënt op een stevige onderstam. Dit kan op verschillende hoogtes die u bij Kwekerij Online helemaal zelf bepaalt. De stamhoogte van de sierbomen op stam blijft altijd hetzelfde, alleen wordt de stam dikker. Voor vrijwel iedere boom geldt dat het mogelijk is om hem op stam te plaatsen: reguliere bomen, dakbomen, fruitbomen, leibomen en bolbomen.

Waarom sierbomen in de tuin?

Het grootste voordeel van sierbomen in uw tuin is het feit dat ze uw tuin een stuk mooier maken. Het plaatsen van meerdere sierboompjes zorgt direct voor een heel ander aanzicht en creëert dynamiek in uw tuin. Naast een vrolijke en levendige tuin, zorgen sierbomen ook voor een bepaalde afscherming en privacy. Ook zorgen bepaalde sierbomen, zoals dakbomen, voor voldoende schaduw tijdens de warme en zonnige dagen. Zo geniet u nog heerlijk in uw voor- of achtertuin van het goede weer, zonder te verbranden of heftig te zweten.

Onderhoudsvriendelijke sierboompjes

Bomen zijn over het algemeen zeer onderhoudsvriendelijk en vormen een mooie opvulling voor uw tuin. Wanneer u een onderhoudsarme tuin wilt creëren, zijn onze sierbomen een zeer welkome optie. Afhankelijk van de grootte, is er voor bijna iedere locatie een mooie sierboom te vinden.

Sierbomen in diverse maten

De meeste bomen zijn in verschillende afmetingen beschikbaar. Hierdoor vindt u altijd de sierboom die het beste bij uw tuin past. Een sierboom met kleinere afmetingen doet het goed in de achtertuin of voortuin van uw woning. Grotere maten sierbomen worden ook vaak gebruikt als beplanting langs een weg of in een park. Door meerdere bomen van dezelfde soort op een rij te plaatsen wordt een mooi en verzorgd beeld gecreëerd.

Contact opnemen met Kwekerij Online

Heeft u vragen over onze sierbomen of heeft u behoefte aan persoonlijk advies om uw tuin levendiger te maken? Neem dan gerust contact met ons op via 06 127 978 67 of stuur een e-mail naar info@kwekerijonline.nl. We voorzien u graag van persoonlijk en deskundig advies op maat.