Bel 06 5361 3984 of e-mail ons op info@kwekerijonline.nl, wij helpen u graag verder.

Varens

Varens behoren tot de familie vaatplanten, elk met hun eigen uiterlijk en eigenschappen. Er zijn wel honderden verschillende varen planten waarvan je een uitgebreid aanbod hier kunt vinden en zo online varens kopen kunt. De plant verlangt een licht vochtige bodem en heeft geen direct zonlicht nodig om te groeien.

Algemene informatie en onderhoud varens

De varen plant is een plant die niet snel in de bloei staat. Iedere soort heeft zijn eigen unieke bloem. In sommige gevallen kan de bloem erg geuren waardoor het in deze gevallen verstandig is om deze te verwijderen. Ook kost de bloem de plant een hoop onnodige energie. De plant hoeft nooit gesnoeid te worden, hoogstens en keer de bruine bladeren verwijderen is afdoende. Het stekken van de plant is erg lastig, vanuit zaad laten opgroeien behoort wel tot de mogelijkheden. U kunt aan de kleur van de bladeren goed zien wanneer de plant teveel zonlicht krijgt, de bladeren kleuren in dit geval geel. Verstandig is het in dit geval om de plant te verplanten of verder weg in de schaduw te zetten. Krijgen de bladeren vlekken of bruine randen dan is dit meestal het teken dat de plant teveel water toegediend krijgt.

Varens kopen doe je bij Kwekerij Online

Online varens kopen vanuit de luie stoel was nog nooit zo gemakkelijk! Op onze webwinkel kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag online tuinplanten bestellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bekijk het zeer uitgebreide assortiment van Kwekerij Online. Mocht u extra informatie of advies nodig hebben helpen wij u graag verder. Neemt u gerust geheel vrijblijvend contact met onze klantenservice op!

Luchtzuiverende varen plant binnenshuis houden

Varens groeien in het wild in gebieden binnen en buiten Europa met een relatief hoge luchtvochtigheid. Wanneer u een varen plant binnenshuis wilt laten groeien vind deze dit gegeven ook prettig. De plant geeft daarom veel vocht af, wat vervolgens weer fijn is voor u. Het zorgt voor een goede luchtvochtigheid in de ruimte en zuivert daarnaast ook nog eens de lucht. Klachten als een droge huid en hoofdpijn zullen daardoor afnemen voor de gebruikers in deze ruimte, wat uiteraard een gezond gegeven is. Het luchtzuiverende werking van de plant is een prettige bijkomstigheid op uw kantoor maar ook bij u thuis. Met behulp van diverse zoekfilters heeft u uw favoriete varen zo gevonden. Zo kunt u filteren op eindhoogte, prijs, bladhoudend of verliezend en op standplaats (deze plant veelal in een schaduwrijke grond plaatsen). Wellicht kunt u ook nog even bij onze aanbiedingen kijken voor wat moois voor in de tuin.