Wegens onderhoud worden nog niet alle product afbeeldingen getoond. Excuses voor het ongemak.×
Bel 0612797867 of e-mail ons op info@kwekerijonline.nl, wij helpen u graag verder.

Tuinkruiden

Bij Kwekerij Online vindt u vaste tuinkruiden die zowel geschikt zijn voor in de vaste grond als in een pot. Creëer uw eigen kruidentuin en geniet van zelf verbouwde kruiden en een heerlijk ruikende en gekleurde tuin. Veel tuinkruiden worden gebruikt om gerechten en soepen op smaak te brengen. De tuinkruiden van Kwekerij Online bestelt u eenvoudig online per stuk of in grotere aantallen. We verpakken alle tuinkruiden zorgvuldig en zorgen dat ze geheel onbeschadigd bij u aankomen. Bekijk ons aanbod tuinkruiden en geniet voortaan van onbespoten en kakelverse kruiden uit eigen tuin.

Onze tuinkruiden

Tuinkruiden kopen

De gewenste tuinkruiden koopt u zeer eenvoudig en snel via onze website. Op de productpagina's vindt u alle informatie en geeft u het gewenste aantal gemakkelijk aan. De prijs wordt vervolgens automatisch berekend. Wanneer u tevreden bent over uw geselecteerde tuinkruiden, drukt u op 'nu kopen', waardoor u een overzicht krijgt van uw winkelmand. Controleer uw bestelling en selecteer 'doorgaan naar kassa'. Vul uw persoonlijke gegevens in en voltooi de betaling veilig via iDEAL, overboeking, SOFORT Banking of Bancontact. Nadat u succesvol heef betaald, ontvangt u een bevestigingsmail.

Scharlei

Een van de populairste tuinkruiden in Nederland is scharlei, ook wel bekend als Salvia sclarea. Scharlei is familie van de Lamiaceae en kenmerkt zich door zijn muskusachtige geur en paarse kleur. Het is een tweejarige plant, waarbij de plant het eerste jaar overwegend groengrijze bladeren heeft. In het tweede jaar ontstaan er in de zomermaanden kenmerkende bloeistengels met paarse, lipvormige bloemen. Wanneer u de plant na zijn bloeiperiode tijdig snoeit, is de kans groot dat de scharlei plant langer dan twee jaar meegaat.

Bloeikleur: Wit - lila
Bleoiperiode: Juni t/m juli
Eindhoogte: 25 cm t/m 100 cm
Bladhoudend/bladverliezend: Bladhoudend
Standplaats: Zon

Sierui

Sieruien, ook wel bekend als Allium, kenmerken zich door de prachtig gekleurde bloembollen. Er bestaan veel soorten sieruien die verschillen in onder andere: eindhoogte, bloeiperiode, kleur en geprefereerde standplaats. Op die manier vindt u altijd een tuinkruid die bij uw tuin en wensen aansluit. De Allium gedijt doorgaans goed in een zonnige omgeving en een lichtvochtige bodem. Wanneer de bodem te vochtig is, is het belangrijk om dit overtollige vocht te verwijderen door bijvoorbeeld hydro korrels.

Bloeikleur: Wit, roze, paars, blauw, geel
Bleoiperiode: Maart t/m augustus
Eindhoogte: 15 cm t/m 85 cm
Bladhoudend/bladverliezend: Bladverliezend
Standplaats: Zon, halfschaduw, volledige schaduw

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze tuinkruiden of heeft u hulp nodig met het verzorgen van uw tuinkruiden? Neem dan gerust contact op met een van onze deskundigen via 06 127 978 67 of stuur een e-mail naar info@kwekerijonline.nl. We helpen u graag verder.