Retourneren en garantie

Retourneren

Wij leveren alle artikelen met garantie die van het artikel verwacht mag worden. Mocht een artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze geruild of geretourneerd worden. Echter gelden er voor ruiling enkele voorwaarden.

Retourprocedure

  1. Geef uw retourzending per telefoon of e-mail aan ons door
  2. Het te retourneren artikel moet binnen 14 dagen na ontvangst inclusief factuur en een toelichtende brief aan ons geretourneerd worden
  3. Zorg dat u uw zending voldoende gefrankeerd opstuurt. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd
  4. Het artikel mag niet beschadigd zijn en in zo origineel mogelijke verpakking en verzenddoos geretourneerd te worden
  5. Na ontvangst van het artikel met bijbehorend factuur en een toelichtende brief, krijgt u van ons een bevestiging en zal het aankoopbedrag exclusief onze verzendkosten binnen 30 dagen op uw rekening worden overgemaakt

 

Garantie

Helaas kunnen wij op de planten geen garantie geven, dit omdat het levend materiaal is en wij niet bij iedereen kunnen controleren hoe er met de planten wordt omgegaan. Ook zijn er bepaalde weersomstandigheden zoals droogte, vorst etc waar wij geen invloed op hebben.

 

Klachten

Bent u niet tevreden over onze dienstverlening of heeft u een klacht over bijvoorbeeld de webshop, één van onze medewerkers of een aan u geleverd product? Dan horen wij dit graag. Wij dragen onze service hoog in het vaandel en alleen met uw feedback kunnen wij deze service nog verder verbeteren.

U kunt een email sturen o.v.v. klacht of schriftelijk versturen naar:
Kwekerijonline
Postadres:
Dokter Guepinlaan 1B
4032 NH Ommeren

Wij nemen binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw klacht contact met u op.