Wegens onderhoud worden nog niet alle product afbeeldingen getoond. Excuses voor het ongemak.×
Bel 06 5361 3984 of e-mail ons op info@kwekerijonline.nl, wij helpen u graag verder.

Planten aanbiedingen

Wekelijks vindt u bij ons mooie planten aanbiedingen. Bij Kwekerij Online zijn wij namelijk altijd op zoek naar de beste kwaliteit en de mooiste prijzen voor u als klant. Onze tuin- en plantenexperts gaan dan ook wekelijks voor u op pad op zoek naar de beste producten. De nieuwste aanbiedingen van planten vindt u dan ook terug. De aanbiedingen van tuinplanten komen rechtstreeks van de veiling, waardoor u verzekerd bent van een goed en vers product!

Scherpe planten aanbiedingen

Het wekelijkse bezoek aan de veiling geeft ons de mogelijkheid om u elke week een nieuwe planten aanbieding te doen. De planten komen dan rechtstreeks van de veiling en zijn erg scherp geprijsd. In enkele gevallen kunnen wij u zelfs meer dan 50% korting op de tuinplanten aanbieden! Uiteraard dient u er snel bij te zijn, want op =op. De aanbieding van deze tuinplanten vindt u op deze pagina terug.

Houd de aanbiedingen in de gaten

Omdat wij de planten direct van de veiling meenemen, kunt u direct profiteren van de scherpe prijzen. Houd onze tuinplanten aanbiedingen dan ook goed in de gaten, want op = op. De voordelen van onze aanbiedingen van de planten op een rijtje:

  • Rechtstreeks afkomstig van de veiling
  • Elke week nieuwe aanbiedingen van planten
  • Scherpe prijzen, met in sommige gevallen zelfs meer dan 50% korting