Wegens onderhoud worden nog niet alle product afbeeldingen getoond. Excuses voor het ongemak.×
Bel 0612797867 of e-mail ons op info@kwekerijonline.nl, wij helpen u graag verder.

Potgrond en tuinaarde

Om uw tuin of gazon in super conditie te brengen is het belangrijk goede potgrond of tuinaarde te gebruiken. Hiermee geeft u de bodem de juiste structuur en voedingsstoffen waardoor planten, bomen en struiken goed en gezond kunnen groeien. Bij Kwekerij Online kunt u makkelijk en voordelig bemeste tuinaarde en potgrond bestellen en we bezorgen het snel bij u thuis. We hebben een groot assortiment bemeste tuinaarde, tuingrond en potgrond te koop, van hoge kwaliteit. Daarnaast leveren we ook tuinturf, compost, turfstrooisel en bodemverbeteraars.


Tuinaarde en potgrond laten bezorgen

In onze webshop kunt u potgrond, compost en tuingrond kopen in zakken van 20 tot 50 liter. Dit wordt geleverd op pallets. U kunt de tuinaarde potgrond online bestellen via de webshop, of direct in onze kwekerij en we kunnen via onze transportservice snel bezorgen. Kwekerij Online heeft altijd een aantrekkelijke aanbieding potgrond of aanbieding in tuinaarde. Dit is bijvoorbeeld speciale potgrond in 20 liter zakken en is ideaal voor grootverbruikers en hoveniers. U bent dan een stuk voordeliger uit dan met normale soorten.


De juiste potgrond en tuinaarde kiezen

Of ze nu in een pot staan of in de volle grond in de tuin, alle bomen, planten en struiken, hebben goede grond en voedingsstoffen nodig om sterk te groeien en te bloeien. Voor de beste verzorging van uw tuin en gazon is het wel belangrijk om de juiste grond en tuinaarde te kiezen die is afgestemd op de planten. Bij Kwekerij Online kunt u de volgende soorten tuinaarde en potgrond online kopen:

Bemeste tuinaarde: is bedoeld voor de volle grond en niet geschikt voor gebruik in potten en bakken. Het wordt gebruikt om de tuin aan te leggen, op te hogen, te egaliseren of meer voeding te geven aan de grond. Het is zwaarder dan potgrond en bestaat uit grond, tuinturf, zwartveen en compost. Regelmatig hebben we een voordelige bemeste tuinaarde aanbieding, waarmee u voordelig aan de slag kunt voor de aanleg van bijvoorbeeld een nieuwe tuin.

Potgrond: is alleen geschikt voor het aanplanten en oppotten van planten en struiken in bloembakken en bloempotten. Het bestaat uit een mengsel van veen, compost, zand, boomschors, kalk, kokos en extra voedingsstoffen en is lichter en luchtiger van structuur dan tuinaarde.

Tuinturf: bestaat uit doorvroren zwartveen en wordt gebruikt om de grond te verbeteren. Het wordt aangebracht in de bovenlaag van de aarde, bij de wortels van de planten. Het is vooral geschikt voor zuurminnende planten zoals heide, skimmia en rhododendron.

Compost: is een natuurlijke, rijke, organische meststof en zit vol met voedingsstoffen. Het is ontstaan na de vertering van groenten-, fruit- en plantenresten tot humus. Het wordt vaak gemengd met tuinaarde en wordt gebruikt als grondverbeteraar en het zorgt ook voor een betere waterdoorlating bij de planten.

Bodemverbeteraar: wordt gebruikt bij het aanplanten van bomen en struiken om de groei te stimuleren en uitval te voorkomen. Een voorbeeld is het merk Topstart, dat bestaat uit een biologische wortelstimulator en natuurlijke meststoffen, wat de een goede wortelgroei stimuleert.


De beste tuingrond en potgrond in prijs en kwaliteit

Potgrond, bemeste tuinaarde en tuingrond kopen van super kwaliteit tegen een scherpe prijs doet u bij Kwekerij Online, dé potgrond webshop. Ook geven wij advies als u vragen heeft over het gebruik van tuinaarde, potgrond of meststof. Neem gerust contact met ons op, onze deskundigen staan graag voor u klaar.