Wegens onderhoud worden nog niet alle product afbeeldingen getoond. Excuses voor het ongemak.×
Bel 06 5361 3984 of e-mail ons op info@kwekerijonline.nl, wij helpen u graag verder.

Kant en Klaar hagen

Een kant en klaar haag is een ideale afscherming voor iedere tuin. Je creëert op eenvoudige wijze een dichte haag zonder dat je meerdere jaren hoeft te wachten voordat de haag zijn vorm begint te krijgen. Kwekerij Online biedt diverse soorten kant en klaar hagen aan. Wil je graag advies bij het uitkiezen van de juiste haag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Kenmerken en voordelen van kant en klare hagen

Kant en klaar hagen worden in de kwekerij opgekweekt en veelal meerdere malen gesnoeid alvorens je ze koopt. Hierdoor heeft de kant en klaar haag al een mooie volle vorm en een zekere hoogte bereikt. Door te kiezen voor een erfscheiding met een metalen raster van bijvoorbeeld 120 cm bij 180 cm geeft de haag kant en klaar afscheiding van de buren. Je koopt dus als het ware een groene schutting waar je direct plezier van hebt. Dit in tegenstelling tot de hagen die eerst jaren moeten groeien voordat ze enigszins op hoogte zijn. De kant en klaar hagen worden in gewone bakken geplant. Deze bak zit onderaan het raster gemonteerd. Let op dat je de bak verwijderd voordat je kant en klaar haag in de grond zet. Sla ook een aantal palen voor de bevestiging.

Het planten van kant en klare hagen

Iedere haag die in een bak wordt opgekweekt kan in de volle grond geplant worden. Dit is niet aan bepaalde perioden in het jaar gebonden. Je kunt een haag in elk seizoen in de grond zetten. Begin met het graven van een geul en desgewenst kun je wat aanplantgrond gebruiken om je haag een extra goede start te geven. Nadat je de geul hebt gegraven zet je de kant en klare hagen in de grond en vul je het gat aan met zowel de aarde als de aanplantgrond. Zorg bij het planten van de hagen dat je de grond aandrukt en genoeg water geeft. Indien gewenst kun je na het planten de haag terug snoeien wat een nieuwe uitloop bevordert. Je houd je haag in topconditie door deze twee maal per jaar te snoeien in de periode tussen mei en september.

Je bestelt je kant-en-klaar haag eenvoudig online waarna deze snel bij je wordt thuisbezorgd. Ook voor meer advies bij de keuze van het soort haag helpen we je graag verder. Neem een kijkje in het aanbod haagplanten en zie welke mogelijkheden er zijn om ook jouw tuin meer privacy te geven.